Hva kan vi hjelpe deg med?

Profilen din er lukket. Bedrifter kan kun se profilen din dersom du har meldt interesse på en stilling eller en vakt de har utlyst.
Nei, det er ikke et kriterie å ha relevant utdannelse, men det er en fordel. Mange av våre vikarer har jobbet innen helse- og omsorg uten relevant utdannelse.
Som uWork-vikar vil du motta en sms og kan melde interesse på de oppdragene du synes er interessante.
uWork er Norges første portal for On-Demand bemanning og rekruttering til helse- og omsorgssektoren. Med en profil på uWork vil du umiddelbart få tilgang til et hav av karrieremuligheter i helse- og omsorgssektoren, enten du ser etter noe fast eller midlertidig arbeid
Ja, men kun hvis du ønsker å jobbe som vikar. For å påta deg oppdrag via uWork må du ha en gyldig politiattest.
Hvis du er interessert i å jobbe som vikar eller søke jobber via uWork må du først registrere en profil. Når du har gjort dette må du fylle den ut slik at du har en profilstyrke på minst 70%. Ønsker du å jobbe som vikar, kan du trykke på "Jeg vil bli vikar"-knappen inne på din profil. Vår HR-sjef vil så ta en vurdering av din profil og kalle deg inn på intervju.
Du trykker på "Meld interesse" når du får opp oppdraget. Ta en titt på denne videoen for å se hvordan det gjøres: https://www.youtube.com/watch?v=ZTqC2QkViKM
Hvis du søker på en ledig stilling via uWork og får jobben kan du fremdeles beholde din uWork profil! Hvis du har ledighet og det er greit for din nye arbeidsgiver kan fortsette å ta vikaroppdrag via uWork.
All kontakt skal skje via plattformen. Er det noe du lurer på rundt bedriften kan du ta kontakt med oss i chatten.
Ved å laste opp en kort video der du presenterer deg selv, øker du sjansen for et intervju eller å bli valgt til et vikaroppdrag betraktelig. En enkel introduksjon av deg selv, din erfaring og dine ferdigheter er det eneste som trengs. PS. Kun avdelingsledere og ansatte i uWork vil kunne se videoen din.
En bra video skal være kort og presis! Presenter deg selv; Navn, Alder, Bosted, Utdanning og Arbeidserfaring. Gjerne legg frem dine personlige egenskaper og hvorfor akkurat du er en bra kandidat.
Din uWork profil skal fungere som din digitale CV innen helse- og omsorgssektoren. Hvis du har en veldig naken profil er det vanskelig for oppdragsgiver å få et helhetlig inntrykk av deg. Vi anbefaler derfor å ha et fint profilbilde, en utdypende video om dine erfaringer og egenskaper, legg også inn din utdanning og arbeidserfaring.
En uWork representant vil gjøre en vurdering av din profil. Innen 48 timer får du tilbakemelding på om du kvalifiserer til å gå videre i prosessen. Om du kvalifiserer vil HR ansvarlig i uWork kontakte deg for å avtale en samtale på våre kontorer eller via videokonferanse.
Du kan ikke laste opp din CV. Tanken er at din uWork-profil skal fungere som din digitale CV innen helse- og omsorgssektoren. Vi har gjort det veldig enkelt, slik at du kan copy&paste direkte fra din CV inn i "utdanning" og "arbeidserfaring". Når du har laget en profil, kan du søke på stillinger med ett tastetrykk!
Ja, ulike avdelinger opererer med ulike timepriser! Timeprisen regnes ut i fra stillingskategorien du går under og ansiennitet.
Det er veldig enkelt og komme i gang med uWork! Det første steget er å registrere en bruker. Hvis du ønsker å søke om å jobbe som vikar via uWork må du sørge for at profilen din har minimum 70% profilstyrke. Du kan så trykke på "jeg vil bli vikar", HR ansvarlig vil ta en avgjørelse på om du er en passende kandidat til å ta vakter hos våre oppdragsgivere.
uWork er en tjeneste som kobler sammen bedrifter og omsorgsarbeidere i helse- og omsorgssektoren. uWork er en 2-sided plattform som formidler tilbud (vikarer, jobbsøkere) og etterspørsel (bedrifter), på en ny og innovativ måte. Du kan benytte plattformen til å jobbe som vikar og/eller søke på ledige stillinger.
Vi operer med to ulike kategorier på kandidatene som ligger på uWork plattformen: uWorkers og verifiserte uWorkers. Begge kandidat-typene er kontrollert og kvalitetssikret, men en verifisert uWorker har i tillegg vært på intervju, blitt referansesjekket og fått innhentet politiattest. Kun verifiserte uWorkers kan ta vikaroppdrag.
En uWork representant vil gjøre en vurdering av din profil. Innen 48 timer får du tilbakemelding på om du kvalifiserer til å gå videre i prosessen. Om du kvalifiseres vil HR ansvarlig i uWork kontakte deg for å avtale en samtale på våre kontorer eller via videokonferanse.
Ja, det er helt opp til deg om du vil søke på jobber eller ikke.
Vi leverer tjenester til hele Norge! Når det gjelder vikaroppdrag leverer vi primært i Øst, Sør, Vest, og Midt-Norge
For å publisere en stilling trykker du på "publiser stilling", du kan også følge denne linken: https://uwork.no/stillinger/publiser/beskrivelse
I motsetning til bemanningsbyråer og andre jobbportaler opererer uWork med en «no cure - no pay» modell. Dette betyr at dere kan ha alle ledige stillinger publisert på uwork-plattformen helt kostnadsfritt. Når dere har publisert stillingen kan kandidatene melde interesse med sin uWork profil. Velg en eller flere kandidater dere foretrekker og innkall dem på intervju. Dere kan kommunisere og avtale intervju inne på plattformen!
I motsetning til de tradisjonelle byråene er uWork er en 2-sided plattform som samler hele helse- og omsorg sektoren på ett sted. Med en profil på uWork vil du bli en del av et større nettverk av helse- og omsorgsarbeidere og avdelinger. Alle kandidatene på plattformen har sin egen profil som inneholder video, utdanning, arbeidserfaring, kurs, ferdigheter m.m.
uWork er helt kostnadsfritt å ha tilgang til.
Ja, det er helt uforpliktende og du binder deg ikke til noe.
Ja, alle verifiserte vikarer ligger klare med oppdatert politiattest.
Vi operer med to ulike kategorier på kandidatene som ligger på uWork plattformen: uWorkers og Verified uWorkers. Begge kandidat-typene er kontrollert og kvalitetssikret, men en Verified uWorker har i tillegg vært på intervju, blitt referansesjekket og fått innhentet politiattest.
Det er ekstremt enkelt å benytte uWork! Det eneste du trenger å gjøre er å registrere en profil så er du i gang! Om ønskelig kan du sende oss en melding på chatten så kan vi gjøre det for deg!
Inne på din avdelingsprofil vil du til enhver tid ha full oversikt over hvem som har utført oppdrag hos dere. Systemet logger automatisk timelister så du alltid har kontroll på hvilken vikar som har jobbet til hvilken dato og tid.
Hvis du ønsker å vite mer om uWork kan du sende oss en melding i chatten. Er du en bedrift stiller vi gjerne til et uforpliktende møte for å presentere oss og vår løsning.
Help
uWork sitt support team er tilgjengelig alle hverdager fra 08.00 til 20.00.